Stembussen Sportgala Drenthe open van 17 t/m 19 februari

Wie worden sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg 2022 van Drenthe?

Op maandag 6 maart 2023 is het Sportgala Drenthe in Schouwburg Ogterop in Meppel. De categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg worden vanuit Drentse gemeenten aangedragen. De topsporters- en sportjournalistenjury kiezen samen met de Drentse bevolking de uiteindelijke winnaars. De stembussen zijn geopend van vrijdag 17 februari tot en met zondag 19 februari. Stemmen kan via www.sportgaladrenthe.nl.

Alle genomineerden in de vier categorieën zijn de komende week te vinden op onze website. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten. Ook als er nieuwe genomineerden zijn zullen wij dat hierop bekendmaken. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. Het gaat om de prestaties die de genomineerden in 2022 behaald hebben. Na het stemweekend worden de stemmen geteld. Alle genomineerden zijn uitgenodigd voor het Sportgala waar de top 3 en vervolgens de winnaars bekend worden gemaakt. Presentator Jannes Mulder is op 6 maart verantwoordelijk voor de presentatie van het sportgala.

Naast de verkiezing voor de sport is er ruimte voor breedtesport. Rondom het thema ‘Een Leven Lang Bewegen’ laten wij samen met een aantal betrokkenen zien welke ontwikkelingen er zijn. We gaan veerkrachtig de toekomst in en dat krijgt het publiek te zien op het podium.

————————-

Het Sportgala wordt georganiseerd door SportDrenthe en mede mogelijk gemaakt door Provincie Drenthe,  mediapartners RTV Drenthe en Dagblad van het Noorden en de gemeenten Hoogeveen, Emmen, Assen, Noordenveld, Aa en Hunze, De Wolden, Borger-Odoorn, Westerveld, Midden-Drenthe, Meppel, Coevorden en Tynaarlo.

Comments are closed.