RTV Drenthe Publieksverkiezing

Ook dit jaar reiken we weer de publieksprijs uit! Deze keer gaan we op zoek naar de Drentse trainer/coach van het jaar. Welke trainer/coach is dé trots van jouw sportvereniging en gaat op 9 maart 2020 met de titel naar huis?

Wat zijn de criteria?

De trainer/coach moet werkzaam zijn bij een (top)sportvereniging in Drenthe in het jaar 2019. Hij of zij kan genomineerd worden door de eigen leden, bestuurders, vrijwilligers of supporters van de club. De trainer/coach blinkt uit doordat hij/zij zich vol inzet voor de sport in Drenthe, de jeugd of senioren weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen, een team heeft gesmeed van individuen of bijvoorbeeld een geweldige prestatie heeft geleverd met het team of een pupil/topsporter.
Klik hier voor de flyer

Hoe nomineren we de trainer/coach?

Het aanmelden van een trainer/coach is helaas niet meer mogelijk.

Wie bepaalt de winnaar?

Uit alle aanmeldingen kiest een onafhankelijke jury de top drie. Van deze top drie trainers/coaches maken wij een filmpje en we nodigen ze samen met een deel van hun achterban uit voor het Sportgala Drenthe op maandag 9 maart 2020 in het ATLAS Theater te Emmen. Die avond kiest het publiek in de zaal de uiteindelijke winnaar, op basis van de filmpjes, door middel van live-voting.